Certificări

Medicamed Market srl

Medicamed Market SRL este o companie cu capital privat integral romanesc, infiintata in 2009, si are ca obiect principal de  activitate import si distributie a aparaturii si a reactivilor de laborator, iar ca activitati secundare, asistenta tehnica si service specializat pentru produsele comercializate.

Viziunea noastra este de a deveni cu ajutorul dumneavostra un partener puternic, stabil si inovator in serviciile de import si distributie a aparaturii medicale, in Romania. Ne propunem sa fim recunoscuti ca un partener care administreaza eficient, creste in mod dinamic si se implica puternic in programe de responsabilitate sociala.

Obiectivul principal al companiei este sa stabileasca si sa mentina cele mai inalte standarde profesionale pe piata romaneasca: servicii moderne si relatii excelente cu beneficiarii si partenerii sai. Vrem sa oferim clientilor nostri o gama completa de echipamente si reactivi de laborator care sa le permita acestora cresterea profitabilitatii cat si cresterea activitatii de cercetare in domeniul medical.

Ne bazam succesul pe increderea clientilor, construita prin intelegerea nevoilor si pe calitatea si eficienta tuturor serviciilor livrate. In acest scop investim in mod constant in modernizarea cailor de comunicatii pentru a oferi servicii si produse de calitate, la care adaugam cunostintele si experienta acumulata de catre angajatii nostri in cei peste 5 ani de activitate in domeniu.

Angajatii nostri dau valoare companiei si participa in mod esential la succesul acesteia, fiind impreuna responsabili pentru indeplinirea misiunii noastre. Recunoastem calitatea, motivarea si performanta ca factori principali in atingerea succesului. Ne dorim sa castigam incredere si credibilitate fata de parteneri si comunitate, demonstrand inalte standarde etice, caracter si curaj in toate actiunile noastre.

Doar ce e mai bun

9

1.

Donec sollicitudin molestie malesuada. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Donec rutrum

9

2.

Donec sollicitudin molestie malesuada. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Cras ultricies ligula sed

9

3.

Donec sollicitudin molestie malesuada. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Cras ultricies ligula sed

Ani de activitate

Proiecte finalizate

“Succesul nu este final; eșecul nu este fatal: Curajul de a continua e tot ce contează.”

Winston S. Churchill

Formular contact

Sediu social:

Str. Garniței Nr.4, Bl.56, Sc.1, Et.2, Ap.16, Sector 4, București / România

Punct de lucru:

Călugăreni, Jud. Giurgiu

(+40) 729-039839

office [at] medicamed.ro