Sunteti aici: Home Cum cumpar?

Medicamed Market SRL: cum cumpar?

Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "cumpara / adauga in cos".


C
osul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Daca nu sunteti redirectionati spre cosul de cumparaturi automat, faceti un click pe butonul "Vezi cosul" din partea dreapta - sus a ecranului.


Parteneri / reselleri

In cosul de cumparaturi, puteti avea simultan atat produse vandute si livrate de Medicamed Market SRL, cat si de partenerii nostri. Sub fiecare grup de produse veti regasi toate taxele aferente comenzii precum si linkuri catre politicile comerciale ale fiecarei companii partenere, daca este cazul.


Detaliile de livrare si comanda

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii. Dureaza maxim 2-3 minute.

  • Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Confirm / Trimit comanda".
  • Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul dedicat clientilor existenti si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Confirm / Trimit comanda".

Livrarea se va face intre 24 si 72 de ore, din momentul comenzii, in functie de aglomerare / ordinea comenzii / disponibilitatea stocului si programul de lucru al Medicamed Market SRL. Data si ora exacta a livrarii vor fi comunicate clientului telefonic sau prin email, de catre unul dintre operatorii nostri.


Modalitatea de plata

Momentan, puteti alege sa platiti la livrare sau in momentul ridicarii comenzilor din showroom-ul nostru. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul. In curand veti putea efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile care vor fi acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).


Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.


Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul "Confirm / Trimite comanda".